Nickelodeon Türkiye

Tam Versiyon: Semum (2008)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

DOWNLOAD:

ya abi sende hep film konusu açıyosun azıcık ara ver birazda forum kirliliği oluyo yani bence sadece bi konuya şöyle başlıklar açarak resimsiz linkleri koy bizde yararlanmış olalım fazlada yer kaplamasın.

aHmEtYaSiN Yazan:
ya abi sende hep film konusu açıyosun azıcık ara ver birazda forum kirliliği oluyo yani bence sadece bi konuya şöyle başlıklar açarak resimsiz linkleri koy bizde yararlanmış olalım fazlada yer kaplamasın.

ya ben bu bölümün moderatörüyüm eğer başka bir bölümü modu olsaydım onlar hakkında araştırma yapardım hem bu senin görüşün

aHmEtYaSiN Yazan:

ya ben bu bölümün moderatörüyüm eğer başka bir bölümü modu olsaydım onlar hakkında araştırma yapardım hem bu senin görüşün

katılıyorum avatar_aang_04

ne abi öneride bulunduk hemen azarlıyosunuzBig Grin
arkadaşım o filmleri çok sever sitesi bile filmle ilgili sen yanlış anlama azarlamadıkTongue
Referans URL