Arkadaşlar farkettinizmi bilmiyorum avatarda zaman yok!Yani gün ay saat olarak var ama yıl yok 100 yıl önce ve 100 yıl sonra diyerek konuşuyorlar 1253te demiyorlar nedendir bilen varmı?Birde onların bulunduğu gezegenin adı dünya mı?
bende bilmiyorum ama gezegen dünyadır çünkü dünya dışında hiçbi gezegende hava bulunmaz
evet ilginç saatide mumlara bakarak söylüyorlar.çok eski zamanlar

bence bu bizim sandığımızdanda eski o zmn araba bile yok tekerlekli tahtadan bi hayvan sayesinde ilerleyen arabalar var.o zmn evlerinde çoğu toprakdan yapılmış.siz duydunuzmu ama ben bu diziden allahdan hiç basedildiğini duymadım İsa dan önce uyarlanmış olabilir.(biraz saçma ama

)
Filimde hiçi dini bir içeriğe rastlamadım.ama bulundukları gezegenin dünya olduğuna pek inanmıyorum!bütün hayvanlar değişik.aslankaplumbağası,kunduzayısı vb.
ya onlarda olsun çizgifilm bu yani onlarda kafadan yaratılmıştır.ama gezegen dünya.bakın hani aang avatar halini kontrol edebilmek için 2.kitapda gurunun yanına gitmişti.orda 7. çakrasını açarken kataranın başının dertte olduğunu hissetti ve bıraktı.o anda aang beyninde bi görüntü var orda avatara hali onu bir kürenin içinden düşürüyor aangda dünyaya düşüyo(anladığınızı sanmıyorum ama dünyada geçtiğine eminim

)
evet bencede dünya zaten dünyada olmasa nası hava bükecek
yha bi de hani allahtan bahsedilmio fln dediniz yha.3. sezonun 2. bölümünde okul müdürü aang in velilerini çağırıodu yha orda katara tanrım diodu. çok dikkatimi çekti sölüüm dedim...
Bence de dünya ama çok çok geri bir zaman