Nickelodeon Türkiye

Tam Versiyon: Yönetime El Koyulmuştur.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Merhaba nicktürkiye kullanıcıları,

Son bir aydan beridir sitenin bir kaç tane çoluk çocuk tarafından hacklenmesi üzerine. Ben cyberalone olarak forumun yönetimine el koyma kararı aldım. Fugiboys, lifeless ve bunun gibi bir kaç (Aşağılayıcı Kelime) sürüsünü tamamen forumdan uzaklaştırmış bulunmaktayım. Bundan böyle bu kişilerin adlarınıbu forumda görmek istemiyorum. Cizgici arkadaşımın bana olan bu ihaneti üzerine onuda cizgiportal.com dan ve nickturkiye.com dan uzaklaştırmış bulunmaktayım.

Herkese iyi günler iyi eğlenceler.
iyi yapmışsın zaten
yha gerçektn ii olmuş. site hacklenince bnmde üyeliim silinmişti. çok kötü olmuştu.neyseki yenidn aldm...
Siteden sorumlu olan herkese teşekkür ederim gerçekten çok güzel bir site
tmm iyi yapmışsın da bir adminin nasıl 1 mesajı olur.İnsan,Adminim ben diye biraz mesaj atmaya çalışır yaaa
yha hiç girmiomuş siteye yönetici ztn. siteyle ilgilenen sadece bi tane mod var Sad
evet çok kötü bari bizde mod olalım Smile bide clayer_boy sen admin forumunun şifresini biliyomusun
eet modluğu hakeden bissürü kişi vr
evet çok güzel olurdu Smile
Aslında o siteyi sadece o kurmadı Çizgici ile beraber kurdu ve ona bıraktı o yüzden o ilgileniyordu ve bazı sorunlardan dolayı da Çizgici gidince nicktürkiye sürekli korsan saldırısına uğrayıp çöküyordu o yüzden Cyberalone yönetimi devirip toparlamaya çalıştı siteyi ve tüm yöneticiler ya kaçtı ya da üyelikleri saldırı sonucunda silindi o yüzden site kendini toparlamaya çalışıyor yakında eski güzel günlerine ve daha güçlü olabileceğine inanıyorum o yüzden sabırlı olun biraz yeter
ALLAH'A emanet olun hayırlı günler.
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL