Hepsini doğru bilen ilk kişiye bir avatar resmi yapıcam...Adınızı ve en sevdiğiniz avatar karakterini de yazmayı unutmayın...
1.Blue Spirit bölümünde Aang'i yakalamaya çalışan ateş ulusu okçularının topluluk ismi nedir?
2.Avatar Roku'nun eşinin ismi nedir?
3.Piandao'nun yardımcısının ismi nedir?
4.(Bu soru biraz uzun)3.sezonun ikinci bölümündeki Aang'in öğretmeninin,yeni tanıştığı kızın ve o kızın erkek arkadaşının ismi nedir?
5.Katara June'un hayvanını ne bükerek yendi?
Hepsini doğru bilen ilk kişiye bir avatar resmi yapıcam...Adınızı ve en sevdiğiniz avatar karakterini de yazmayı unutmayın...
1.Blue Spirit bölümünde Aang'i yakalamaya çalışan ateş ulusu okçularının topluluk ismi nedir?
2.Avatar Roku'nun eşinin ismi nedir?
3.Piandao'nun yardımcısının ismi nedir?
4.(Bu soru biraz uzun)3.sezonun ikinci bölümündeki Aang'in öğretmeninin,yeni tanıştığı kızın ve o kızın erkek arkadaşının ismi nedir?
5.Katara June'un hayvanını ne bükerek yendi?
1.Yu Yan Okçuları
2.Ta Min
3.Fat(Bunu bulmak için çok uğraştım geri kalanını biliyordum zaten.)
4.On Ji,Hide,Öğretmeni hatırlayamadım.
(Aşkım)

5.Parfüm
Öğretmenin ve On Ji'nin erkek arkadaşının ismini yazsaymışsın tam olacakmış

Öğretmeni hatırlıyamadım ama

Vikide Headmaster diye bi eleman var şimdi baktım.Hide nin aangi ispiyonladığı hoca varya o.
jaraxle senden korkulur valla.neleride unutmamışsın
Öğretmeni hatırlıyamadım ama

Vikide Headmaster diye bi eleman var şimdi baktım.Hide nin aangi ispiyonladığı hoca varya o.
Hayır o değil sınıf öğretmeni
sınıf öğretmeni yoktuki tarih ve müzik öğretmeni ve ikisininde ismi çizgifilmde geçmiyo tuzak sorumu bu?
Tarih öğretmeni işte ben sınıf öğretmeni zannettim çok özürr :'(
ama diyorumya o bölümde hiç birinin adı geçmiyo öğretmenlerin
Tamam o zaman yeni 5 soru:
1-Zuko Ve Azula'nın Annesinin ismi nedir?
2-Ateş Kralı Azulon'un eşinin ismi nedir?(bu kesinlikle geçiyor)
3-Iroh'un oğlunun ismi nedir?
4-Avatar Kyoshi'nin öldürdüğü liderin ismi nedir?
5-Azula'nın danışmanlarının ismi?
Lütfen adınızı(bunu yazmasanız da olur) ve en sevdiğiniz avatar karakterini yazın!!!