07-30-2008, 08:51 PM
07-31-2008, 10:25 AM
karakter şu başroldeki çocuk adını unuttum kusura bakmayın.şu çizgi filmin başlarında çıkıyo kısa pantolonlu şortlu çocuğun ruhu adlarını hep unuttum
. bölüm ise son bölüm son bölümü izlemiştim yeniden başlıyo savaş ama başroldeki çocuğa benzeyen çocuk yeniliyodu
shaman king izlerim ama hayranı değilim tam
. bölüm ise son bölüm son bölümü izlemiştim yeniden başlıyo savaş ama başroldeki çocuğa benzeyen çocuk yeniliyodu shaman king izlerim ama hayranı değilim tam
08-01-2008, 01:24 PM
ben anlatiyim o zek(yenilen)başroldeki çocukta yoh.sen galiba sadece son bölümünü izledin
11-14-2008, 01:40 PM
Shaman King'in bütün bölümlerini izledim.En sevdiğim karakter Joco
Espirilerine bayılıyorum.Her espirisinde Yoh ve diğerleri sinirleniyor.Ama ben yinede gülüyorum.Hoşuma gidiyor.En sevdiğim bölüm ise son bölümü,yani Yoh ve ikizinin savaştığı bölüm.Ama yine de hepsini seviyorum.Severek izlediğim bir çizgi film.
Espirilerine bayılıyorum.Her espirisinde Yoh ve diğerleri sinirleniyor.Ama ben yinede gülüyorum.Hoşuma gidiyor.En sevdiğim bölüm ise son bölümü,yani Yoh ve ikizinin savaştığı bölüm.Ama yine de hepsini seviyorum.Severek izlediğim bir çizgi film.11-19-2008, 06:22 PM
bende çok severim