Nickelodeon Türkiye

Tam Versiyon: selam naber?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
selam ya ben yeniyim forumu beğendim çok güzel avatarı seviyorum.en çok toph ve katarayı.ee heralde iyi anlaşçaz...Big GrinBig GrinBig Grin
hoşgeldin bende yeni geldim site güzel mi sana göre bana göre çok güzel
merabalar ben de yeniyim forumu beğen dim bende senin gibi avatarı seviyorum ama pek acemi olduğum söylenemez çünkü 1_2 yıldır giriyorum ve yeni üye oldum
arkadaşlar ben 1 aylık üyeyim çok yeni sayılmam ama eskide değilim ve bende avatar hayranıyım ayrıca benim avatar fun club ı ma üye olabilirsiniz bi 4-5 gün sonra açılacak ve size burada siteyi yazıcam isteyen üye olur

Fire Lord Ozhai Here Me Come
hepinizde hoşgeldiniz
selam arkadaşlar hg bende yeni üyeyim daha belki 1 hafta olmuştur bende forumu çok beğendimWink
hoş geldiniz arkadaşlar eminim çok seviceksiniz bu forumu bizde size yardımcı oluruz ama şu an sitede yönetici sorunu yaşanıyor onuda ksıa zamanda halledicez Wink
inşALLAH halledersinizSmile
İNŞALLAH bizde bunu umut ediyoruz.
sizde o hevesini alıp hemen bırakan üyelerden olmazsınız umarım.
sitemize katkıda bulunacağınıza ve güzel paylaşımlar uapacağınıza inanıyorum.hadi ALLAH'a emanet hayırlı günlerrr
slmm arkdslar bende yeniym burda avatar falan bahseddiniz bende severim en çok sevdiim aang var
Sayfa: 1 2
Referans URL