Nickelodeon Türkiye

Tam Versiyon: Üzerime şuan vazife değil ama bi bakarsanız iyi olur...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere forum yönetimi ve forum çöktüğü için bunu fırsat bulup heryere saçma sapan, birbirinin aynısı konular,mesajlar yazmasak hani forumumuz daha az kirlenir zaten dün kü küfür sayesinde yeteri kadar kirlendi kirleneceği kadar ama hani en azından biraz dikkat etsek sonuçta biz kullanıyoruz burayı ve de yönetim gelene kadar da biz koruyup kollayalım hani biraz daha özen göstersek mesaj ve konulara Wink ALLAH'a emanet olun.Hayırlı günler.
evet haklısın bide dünkü küfür hangi konuda oldu ki ? ben yoktum o sırada herhalde
ben o küfürleri elimden geldiği kadar sildim
haklısın bencede böyle olmalı.o küfürcü erenmaxı bosverin.neyse bence senin fikrin güzel.
çok haklısınbir süre sonra yönetimi devralırsınız D3v!L le ikiniz bide İtAcHi mod. olur heBig Grin
küfür konusunu boşver küfürlere bakmak marifet değil

İtAcHi

çok HAKLISIN Redkit sana katılıyorum herkez açtığı konuya yazdığı yorumlara dikkat etse çok güzel olur İNŞALLAH birdaha dünkü olayla karşılaşmayız seviyesi ve karekteri düşük insanlarla benimde üzerime vazife değil Redkitinde dediği gibi ama insan genede bir hatırlatmak istiyor neyse ALLAH'a emanet hayırlı günler
bide D3V!L mod olmuş o nası oldu ?
çünkü admin geceleyin giriyor sende uyuyosun o zaman sonra anlamıyosunBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
giriyomu yani o zaman daha fazla mod yapsın
hayır girmiyormuş en son ayın 1inde girmiş hemde toplamda forumda durduğu zaman 38 dakika ben bile ondan fazla durdum bea D:
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL