Nickelodeon Türkiye

Tam Versiyon: Sizce Heroes 3. Sezonunda Neler Olacak
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar Hiç Heroes u İzleyen Var mı?
Ben İZliyorum Bununla Birlikte 3 Yabancı Diziyi Daha Tavsiye Ediyorum:
1)Heroes 2)Lost 3)Prison Break
Tabii Daha Bisürü Dizi Daha Var Ama Bunlar En İyileri Bence Mesela Kalanlardan 'Ghost Wisperer' Var Çok Güzel Bi Dizi Artı 'Chuck' Var
Yani Dizi Bitmezde Bence En İyisi O Üçü:
EEEE Arkadaşlar İZleyen Varsa Söylesin Sizce Heroes 3. Sezonunda Neler Olabilir Aslında 3. Sezonun Fragmanı Çıktı AMa Pekte İçaçıcı Değil.
2. Sezonun Sonunda Biliyorsunuz Nathan Annesinin İçinde Bulunduğu O Grubun Tüm Sırlarını Ve Yeteneklerin Bütün Ayrıntılarını Açıklayacakken Kimliği Belirsiz Biri Tarafından Vuruldu Artı Virüs Peter Petrelli Tarafından Yokedildi.Ve Arkadaşlar Bi Dedikodu Var Bu Nathan'ı Vuran İnsan Kim Yada NAthan Yaşayacakmı Bence Yaşar Bİyolunu Bulup Adam Yada Claire'in Kanından Enjekte Ederler Yeniden Kendini İyileştirebilirBig Grin
Ve Arkadaşlar Bence Bu Nathan ı Öldüren Adam Nathan ın Annesinin Adamlarındandı Çünkü Vurulduktan Sonraki Sahnede Telefonda Konuşmasını Dikkate Alırsak Zorunlu Kalmış Ve Oğlunu Öldürmüş Olduğu Gibi Bir Hal SezilirBig Grin
Öldürme Sebebi İse İçinde Bulunduğu Adam ın Yoketmek İstediği O Grubun Tüm Sırlarını Açıklamasıdır Nathan ın.
Sorularınız Varsa Sorabilirsiniz Cevaplayalım Big Grin
Vede 3. Sezonla İlgili Görüşlerinizi AlalımBig Grin
Yine Uydurdum KAfiye AldırmayınBig Grin

Cevaplarınızı Bekliyorum..
Buna kafiye denmez gerçi teknik açıdan öle ama türkçede kafiye farklıdır.kelime uyumudur kafiye ve ben heroesi ilk defa senden duydum.dizi olarak ise big buck bunnyi izliyorum acayip komik bi tavşan ayı gibi ama kelebekleri falan çok seviyo. ingilice ama amerikan uydusunda çıkıyo yani amerikan kanalında.
zaten bende teknik açıdan diyorum Big GrinBig GrinBig Grin
aklıma geliyo yazıyorum
bak yine oldu birden oluyo işteBig GrinBig Grin
yine oldu derken yine teknik açıdan kafiye oldu anlamındaBig Grin
terbiyesizlik etme sitenin kurallarına öyle güzel ters gidip kirletiyosunki ortamı
ya şuna hayret oluyorumda sen hala nasıl banlanmadın siteden atılmadın derdim adminler falan olsaydı iyi ki yöneticilerin hepsi burada değil olsaydı görürdün
yakında çok yakında
moderatörlere rapor gönderdim ama öyle bi rapor yazdım ki sank ikarşımdı cumhurbaşkanı vardı
eee konu biraz da bölündü arkadaşlar bundan sonra ilk mesajıma göre cevap yazınBig Grin
boşuna gitmesin konuBig Grin
keşke eski adminler olsaydı yada eski adminler +cyberlone
Referans URL