Nickelodeon Türkiye

Tam Versiyon: Admin İzni Lazım
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
bu yazdığım şey adminleir ilgilendiriyor ne kada röm atsamda bir cevap alamadığım iççn her konuda,buraya yazıyorum
cyberalone arkadşaım ben bu siteden hani
yeni konu
yeni cevap
kapalı
değiştir
cevap
X
+
rapor
arama

yazan resimleri almak istiyorum.adlarını bilmediğim için öyle diyorum. çok beğendim çalıntı gibi olmasın diye söylüyorum.ayrıca benim sitemi dost site yaparsanız çok sevinirim...
admin diilim ama clever_boy a öm at 15 dakika önce bana 3 mesaj gönderdi
evet bencede öm at öyle daha güzel olurBig Grin
hayır admin izni lazım mod izni değil...
cyberaloneye bu sabah öm attım online iken ama cevap gelmedi... o yüzden buraya koydum ben yinede izin aldım neyse öm de atiyim..
sana noluyor moderatör benim ister kilitlerim ister kilitlemem ama benim iznim var
hiç de saçma değil saçma ola sensin senin lafını dinleyen yok burda ben adminden izin almaya çalışıyorum burda bi saçmalık falan yok!
evet o kadar küfür edip sonra bide modluk taslıyosun
Merhaba arkadaşlar.

Uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan dolayı sitelerimle ilgilenemiyodum. Şuanda nickturkiye.com da bir tane mod olsada bu aralar sitemize cizgifilmtr.com dan RedKit arkadaşımı çağırarak bu foruma süper mod seçimi yaptıracağım. Süper MOd u şuanlık cizgifilmtr.com dan güvendiğimiz arkadaşlarımızdan bir tasnesine vereceğiz. Fakat modenatörleri buradan seçeceğiz.

Peki ama neden sorusu aklımıza geliyor. Çünkü sitemizde bulunan arkadaşlarımızın bir kaçı yararlı olmak değilde sitemizi hacklemek için uğraşıyor bu yüzden dolayı süper mod seçimi şuanlık cizgifilmtr.com dan üst düzey yöneticiler arasından seçilecek.

Peki ama eski modlara ne olacak ? Bu cevabı diğer forumumumda yaptığım gibi yine sizlere yani nickturkiye.com kullanıcılarına bırakıcaz.

Siz kenidinizi üzmeyin en yakın zamanda çok güzel bir forum sizleri bekliyor.

iyi eğlenceler.

kyoshi
bu yazdığım şey adminleir ilgilendiriyor ne kada röm atsamda bir cevap alamadığım iççn her konuda,buraya yazıyorum
yeni konu
yeni cevap
kapalı
değiştir
cevap
X
+
rapor
arama

yazan resimleri almak istiyorum.adlarını bilmediğim için öyle diyorum. çok beğendim çalıntı gibi olmasın diye söylüyorum.ayrıca benim sitemi dost site yaparsanız çok sevinirim...

cyberalone
Merhaba arkadaşlar.

Uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan dolayı sitelerimle ilgilenemiyodum. Şuanda nickturkiye.com da bir tane mod olsada bu aralar sitemize cizgifilmtr.com dan RedKit arkadaşımı çağırarak bu foruma süper mod seçimi yaptıracağım. Süper MOd u şuanlık cizgifilmtr.com dan güvendiğimiz arkadaşlarımızdan bir tasnesine vereceğiz. Fakat modenatörleri buradan seçeceğiz.

Peki ama neden sorusu aklımıza geliyor. Çünkü sitemizde bulunan arkadaşlarımızın bir kaçı yararlı olmak değilde sitemizi hacklemek için uğraşıyor bu yüzden dolayı süper mod seçimi şuanlık cizgifilmtr.com dan üst düzey yöneticiler arasından seçilecek.

Peki ama eski modlara ne olacak ? Bu cevabı diğer forumumumda yaptığım gibi yine sizlere yani nickturkiye.com kullanıcılarına bırakıcaz.

Siz kenidinizi üzmeyin en yakın zamanda çok güzel bir forum sizleri bekliyor.

iyi eğlenceler.

kyoshi
yeni konu
yeni cevap
kapalı
değiştir
cevap
X
+
rapor
arama

eski modların kalıp kalmayaağınızı biz mi belirleyeceğiz?
clever_Boy kalsın onu istiyoruzCool

aynen clever_boy burda kalsın
Sayfa: 1 2 3
Referans URL