Nickelodeon Türkiye

Tam Versiyon: Rapidshareden download (resimli anlatım)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

D3v!L

ilk olarak indirmek istediğimiz linke tıklıyoruz
örnek:ben all grown up müziği indirecem linkine tıkladım

açılan sayfada free user butonuna tıklıyoruz resim 1 deki

Resim 1

sonra açılan sayfada dosyanın boyutu yüksekse 1 dk ya yakın bekliyoruz deyilse şu şöle olur
sayfada yuvarlak içinde download yazısı vardır buna tıklıyoruz resim 2 de

Resim 2

ee tıklayıncada dosya yükleme diye küçük bir pencere açılacak ve biz buna kaydete tıklayacağız resim 3 e bakın

Resim 3

eee dosyanın yüklenmesini bekliyecez yükleme süreside boyutuna bağlı neyse konuya dönelim yüklendiği zaman yükleme tamamlandı diye bir pencere açılacak biz bunu kapatıyoruz ve dosyanın yüklenmesini istediğimiz bölümü açıyoruz ben masaüstüne kaydettim rarlı dosyayı açınca tabi şu görüntü olacak resim 4e bakın

Resim 4

açılınca rar şifresi isteyecek biz bu bölüme dosyanın rar şifresini yazacaz yani dosyayı indirirken yanında şifresi yazar (yalnız her rarlı dosyada şifre olacak diye birşey yok olmayabilirde o kuranın zevkine kalmış) şifreliyse yazacaz değilse tıklayınca direk müzikse müzik videoysa video vb.. açılacak eee artık dosya hazır eğer dosyayı masaüstüne çıkartmak istiyorsanız üstüne gelin dosyayı masaüstüne sürükleyin rarlıysa şifre ister değilse kendiliğinden masaüstüne gider

dosyamız tamamiyle kullanıma hazır olmuştur iyi eğlenceler
saolasın yeni adminimiz ama bunu bilmeyen yoktur heralde çünkü çoğu şey rapid den indiriliyor

ama illaki bilmeyen vardır ......tekrar teşekkür
ben 1-2 yıl önce bilmiyodum o zaman olsaydı çok yaralı olurdu Big Grin

D3v!L

evet ama hani elbet bilmeyen acemi üyeler vardırWink
ben bilmiyodum ama acemi değilim neredeyse 1 yıldır bu sitede kayıtlıyım...
TeşekkürLer, emeğine sağLık.. Wink
yhani bunu bilmeyen yoktur bnde size repıdden istediğiniz kadar dosya indirmeyi anlatim örneğin 90 mb'lık bişi indirdiniz rapıd sie 2-3 saat bişi indirmenize izin vermez sizin yapacağınız çok basit modeminizin adaptörünü çekin 5-10 saniye bekleyin ve takın bölece ıp numaranız yenilenmiş olacak ve artık indirmeye dvm edebilirsiniz :p
paylaşımın için soğol bilmediğim için hiçbirşey indiremiyordum..+rep verirdim ama nasıl verileceğini bilmiyorum gösterirseniz sevinirim.
ya adaptör ne??
ben bilmiyodum çok saolun Smile

Reas
paylaşımın için soğol bilmediğim için hiçbirşey indiremiyordum..+rep verirdim ama nasıl verileceğini bilmiyorum gösterirseniz sevinirim.
ya adaptör ne??

kısaca modeme reset at veya en kısa yoldan bilgisayar modem bağlantısını çıkarıp yeniden tak Smile

Referans URL