etentari modumuz gereksiz mesajların silindiğini söylemiş. ama benim yaklaşık 200 mesajım silinmiş. benim bu kadar gereksiz mesaj yazmam biraz zor görünüyor. bir yanlışlık olmadığına emin misiniz?
evet benimde 250 den fazla mesajım gitmiş :S:S
olamazmı o o konuyu açtı siz hala komnuyu karıştırmaya devam ediyosunuz bakın
mesela biri konu açıyor.siz mesaja atıyorsunuz 1" kaçtane.sonra konu silinince toplu mesaj kaybı oluyoro
konu gayet açıkmış demi

benimde 300den fazla gitmiş ama hotsauce haklı birinin açdığı saçma bir başlığa mesaj atarsak onun başlığı silinince mesajlarımız gider
ben yani arkadaşım etentariyle açıklama yaptık detaylıca okursanız anlarsınız birde çöp kutumuz boşaltılmıştır baya bir dolmuştu ben geleli daha 3 gün oluyor ama her tarafı elden geçiriyoruz konuların aynısından vardı hep birde elf8 senin açmış olduğun benden resimler 1-2-3-4-5-6-7 böyle şerit halinde açılmış konularını birleştirdim ondandır diyorum haddi hesabı olmayan o kadar konu vardıki gereksiz hepsi silinmiştir silinmeye devam edecektir
bu konu kilitlenebilir

benimde çok fazla mesajım gitti eğer yönetim daha önceden burda olsaydı daha iyi olurdu hiç mesajımız gitmezdi bu aralar site çok yoğun temzileme aşamasına girdi smodlarımız 3 gündür MAŞŞALLAH tebrik edeirm onları motor gibi temizlemeye başladılar...
Selamlar, ayrıca ne çabuk unuttunuz erenmax ı ordaki mesajlarınız herkesin %15 i idi herhalde bende onu geri dönüşüm kutusuna attım kökten silindi o yüzden bu mesaj sayılarınız daha çok düşebilir arkadaşlar çünkü, biri bir mesaj atmış baktı kimse görmüyor bidaha ve bidaha ve sonraki gelende aynı e bunlarda tak diye otomatik olarak birleşince bu tepkiniz doğal bence ha birde bu bence biraz size bağlı bir olay o yüzden lütfen bol keseden mesajlar (içi boş) atmayalım silinir

ALLAH'A emanet olun ,Hayırlı Ramazanlar

benim 300 mesajım silindi ve hala hızla siliniyo yönetim olmadığı iin önceden böyle konular çoktu...