Nickelodeon Türkiye

Tam Versiyon: Msnde Şaka virüsü
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaslar

Bu şaka gerçekten eşşek şakası.Şaka tam 15-20 dakika sürüyor.Sizede bu dakikalar boyunca deli gibi gülmek kalıyor.

Bu program bilgisayarına Microsoft tarafından yapılmış 10 Tane Ücretsiz masaüstü programı yükleyeceğini söylüyor... Arkadaşınız kur dosyasına tıklıyor ve onun için olay orada bitmiş vaziyette... Program sevgilisinden mesaj olup olmadığından, bilgisayardaki kabloların renklerine kadar her şeyi denetliyor,yanı dıyork:ltfen bekleyın bılgısayarın cıvataları denetlenıyor,kabloların renklerıne bakılıyor,bıraz daha acık mavı kablo kullanın dıyor,fln fılan... Bu yaklaşık 15-20 dakika sürüyor... Arkadaşınız programı ıptal de edemiyor,iptal tusuna basarsa dıyorkı:kur exe su anda ıptal edılemıyor lutfen ıcınızden 1 mılyona kdr sayıp tekreear deneyın... Siz arkadasınızın arkasında kıs kıs gülüyorsunuz... En sonunda programın yüklenmesini için uygun hava koşullarının olmadığı gerekçesiyle kur hata veriyor ve program kapanıyor... Arkdaşınız deli oluyor ve siz de gülmekten yerlere yatıyorsunuz... Şaka programlarını sevenler için yeni bir tecrübe.
ahanda lınk:

lınke tıklayın calıstır deyın setup gelcek gerısını normal program kurma dıl secıp ileri ileri dıoz we aksıyon baslıyor bunu arkadaslarınıza da gonderebılırsınız(lınkı gonderın)

arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum lutfennn

Alıntıdır...
başka bişey çıkıyo bundan
bu virüsü biliyordum ben de denemiştim Big GrinBig Grin
çok özür dilerim upload iptal olmuş inşALLAH kusura bakmassınız
düzeltirsen kusura bakmayın

overnumb
düzeltirsen kusura bakmayın

Yeni bir şaka

kullanimi cok kolay ilk once tek tek gif lerimizi kaydediyoruz daha sonra msnde bi pencere acip gulucuklere tikliyoruz ordan en alttaki digerlerine tikliyoruz
yan tarafta olustur var ordan sirayla seciyoruz mesela ilkini sectik ona 1 adini verdik 2.sini sectik ona 2 adini verdik 3.sünü seçtik onada 3 adini verdik sonra pencereye 123 yazin sonra kirilin gülmekten cok guzel bisey

bu linklerde kırık Big Grin sen resimleri eklenti olarak koy
bunu da biliyordum Big Grin benim msn'dekilerin yarısını şakaladım Big Grin hatta bir tanesine gönderdim; çocuk "bu ne" diye sordu. ben virüs dedim de ağlamaya başladı Big GrinBig GrinBig Grin zor ikna ettim şaka olduğuna Big GrinBig Grin ne eğlenmiştim ama Big GrinBig GrinBig Grin
Arkadaşım bu link sağlam gördüğün üzere senden sonra yazan arkadaşımız bunu doğruluyor
bnm msnede biri yedi bu şakayı dio napıosun sen Big GrinBig GrinBig Grin nasıl kırıldım varya gulmekten karnım çatladı Big Grin
Sayfa: 1 2
Referans URL