Nickelodeon Türkiye

Tam Versiyon: Diziler de foruma alınsın!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Drake ve Josh, Zoey 101 ,Unfabulous da foruma alınsın.Dora gibi saçma sapan şeyler var yani ha.Dorayı izleyenler 5 yaş ve altı.Zaten Nick kids'e giriyo.NEymiş köpprrüüüüü,Nehirrrrrrr,Sihirbazın şatosuuuuuu... Big Grin NE bu Big Grin Kardeşim izlerken sesini duyuyorum sinir oluyorum.Ona yasakladım.Forumdan da Dora kalksın.

İtAcHi

Öncelikle bu diziler için başlık açıcam ama dorayı kaldırmam onu izleyenler var herkezin fikrine saygı duyulmalı bende sevmiyorum ama sevmiyorum diye o başlığı ordan alamam sevenlere haksızlık olur neyse bu diziler başlığınızda hayırlı olsun artık umarım güzel paylaşımlar yapar boş konularla doldurmazsınız neyse ALLAH'a emanet hayırlı günler
ayrıca böyle konu açtılar istiyoruz diye bir daha bunu dile getirmenin anlamı yok yönetime kavuştur her şeyin sırası var elbet olacak..
BENCE OKUL BÖLÜMÜ DE AÇILABİLİR ÇÜNKÜ GENELDE OKULA GİDENLER OLUŞTURUYO SİTEYİ HEM ÖDEVLERİNİ FLAN PAYLAŞIP TESTLERİNİ DE YOLLAYABİLİRLER ŞAHZEN BEN SEVE SEVE YAPARIMSmile
14 YAŞINDAYIM AMA BEN BAZEN DORAYI İZLİYOMBig GrinBig Grin CANIM SIKILDIĞINDA
lütfen büyük harflerle yazmayalım!
İtAcHi
mamyak flood yasak dikkat et Big Grin
ayrıca bence okul bölümünün açılmasına gerke yo forumda fazlalık yapar birde ordaki konularla uğraşmak zorunda kalınır hem okullar başlayınca bilgisayara girme şansımız azalacak burdaki çoğu kişinin
mamyak haklı olabilir hem ödev bahanesiyle siteye gireriz Big GrinBig GrinBig Grin

İtAcHi

diziler bölümü açılmıştır ama okul bölümünü açmicam bu konuya gerek yok fazla konularla dolmasın site neyse bu konuda burda kapanmıştır ALLAH'a emanet hayırlı günler
evet gerek yok okul bölümüne
tamam sadece bi fikirdi ayrıca flood ne demek
ard arda 2 mesaj yazmak...
Sayfa: 1 2
Referans URL