Nickelodeon Türkiye

Tam Versiyon: DRAKE & JOSH
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Drake

Drake 18 yaşında bir gençtir.Gitar çalmayı seven bir kişiliğe sahiptir.Gerçek hayatında da gitar çalıyor.Derslerinde pek başarılı değildir.

Josh

Josh 18 yaşında Ailenin en akıllı çocuğu ve Drake in üvey kardeşidir.Derslerinde çok başarılıdır.En büyük hayali kız arkadaşı olmasıdır.

Megan

Megan 11 yaşında bir kızdır.Derslerinde başarılı olan biridir.En zevk aldığı şeyler Drake Ve Josh a tuzaklar kurmaktır.Kafalarına su dolu kova düşürmek bunlardan bir tanesi.

Anne Baba

Anne,Drake ve Megan ın Baba ise Josh ın ailesidir.Ama evlendikleri için Josh üvey kardeşleridir.Drake Ve Josh Megan ı parçalamaya çalıştırdıklarında onu korurlar.Baba herkeze öğüt veren,Anne ise bunları doğrulayan kişidir.

Dizinin 2 Serisi Vardır

* Drake Ve Josh(2004)
* Drake Ve Josh Hollywood yolunda(2006)

Dizi hala devam etmektedir.Başlama Saatleri Sabah 10:30 Akşam ise 22:30 dur.
güzel bir dizi takip ediiyorum
evet en sevidiğim dizi sonra unfabulus sonra zoey 101 Big GrinBig Grin
benimde en sevdiğim dizi Big GrinBig Grin
Diğer dizilerde bu kadar gülümüyorum.. Drake & Josh'ın kavgalarına küçük tartışmalarına hastayım.. Tongue Zoey 101'in 2. sezon yeni bölümlerini verilecekmiş. Umarım Drake & Josh'ında yayınlanmamış bölümlerini verirler...
çok seviyorum bu diziyi.sağol
evet bu dizi çok komik nickte tüm diziler çok iyi bence
en sevdiğim ve en çok güldüğüm dizi
arkadaşlar nickelodeon da bu dizinin en fazla 10 bölümünü hergün yayınlıyolar neden yeniler yok yoksa başka bi kanalda falanmı cnbs-e de mi
Referans URL