Nickelodeon Türkiye

Tam Versiyon: Gözlere Bayram Randy Clain
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Dünkü bölümde (3 eylül 2008) addienin kıskançlık krizini izledik,ilk başta soğuk kanlılığını koruyan addie kıskançlık krizi diğer bir adıyla "yeşil gözlü canavar" kriizne girdi.Geena ve Zach ne kadar yardım etsede maalesef addieyi durduramadı,komik sahneler izledik.Addie kendini tutamadı ve kıskançlık krizine son noktaya juicetaki kavgayla koydu.Barmen kızla kıyasya dövüştükten sonra randy addieye ondan ayrılmak istediğini söyledi.Addie okulda kendinden ayrıldığı için pişman olan jack behari ile konuştu snra randy clainle barıştı.JACK ise gözleri yeşil bir şekilde kıskançlık krizine girdi ve diğerki bölümlerde bayaa bir karmaş olacağının sinyallerini verdi.Unutulmaz konuşmalarla,addienin randyi müdüre briandwinedan bile kıskanmalarıyla süper bir bölümde sizce bu bölüm nasıldı ve ilerki bölümlerde neler olacak?
bu bölüm harikaydı ,bnce ilerki bölümlerde addie jacke döncek
TÜRKÇE'ye DİKKAT EDELİM harflari yutmayalım
İtAcHi
addie randy'i bırakmaz bence
bnce jacke döncek jack onu daa sonralar ikna edecek gibi görünüyor
bence jack le randy kapışıcak eddy zor durumda kalacak ama bence dönmiyecekBig GrinBig Grin
o da mümkün
ben bugün sabırsızlıkla bekliyorumSmileAddy neden Jack'in sorusuna hayır dedi (çıkma teklifine)
bence jack eddieye sevdiğini söyleyecek ve randyden ayrılacak
evet dünkü yeni bölümde öyleydi sonunda jackte yeşil gözlü canavar olmştu ama youtubedeki videolardan izledğime göre onlara klipler yapmşlar ve Addie ve jack beraber oluyor ama ne zaman bilmiyorum.. yabancı ülkellerde bu dizi daha önce idi ondan bize geç geliyor yabancıların yaptığı videolarda görmüştüm ..
ya jackle birlikte olacaklar bu kesinde Big GrinBig Grin ben randy i istiyorum çünkü o daha yakışıklı Big GrinBig Grin
Sayfa: 1 2 3
Referans URL