Nickelodeon Türkiye

Tam Versiyon: CAT DOG TANITIM
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
[/font][/size][/color]SİZE CAT DOG TANITIMINDAN BAHSEDECEĞİM

Kedi: Kedi olumlu düşünür ve Köpekten çok üstün zekalıdır ama birazda kaçığın orjinalidir.
Köpek: Eğlence dolu,bir o kadarda olumsuz düşünür özellikle canlı nesneleri veya kelebk yada çöp kamyonunu takip eder çokta pozitif olmasındandır ama Kedi bu onun olumsuz hareketlerinden hiç hoşlanmaz.
YAĞCILAR
Climb: Climb in gerçek adı bir bölümünde belli olmuştur gerçek adı CLİMBO dur özlellikle bir yağcı köpek olarak KEDİKÖPEĞİ dövmeyi çok zevkli bulurlar zaten onlarında kar amacı KediKöpeği pataklamaktır özellikle Kediyi dövmeyi sever...
Yağcıların Dişi Temsilcisi: Adını unutttum. Dişi yağcı erkek gibi yürüyüşleri vardır ve Köpekten hoşlanmaktadır. Ama gerçeği çok sinir bozucudur-sesi oto alarm gibidir ayrıca Kediyi hiç sevmez ama Kedi dişi yağcıdan hoşlanır...
Tembel BOLFF: Bollf da bir yağcı üyesidir ve en tembelidir hiç birşeye aklı ermez
Rancy: Onun kılığı hiç belli olmuyor bir bakıyorsunuz havuz sahibi oluyor birgün elektirikçi yöneticisi bir günde palyaço oluyor ama şu belliki çok bencildir..

cizgici

teşekürler güzel tanıtım
güzel tanıtım teşekkürler
eyvallah

Phlane

saol.
tanıtım GOOD.....
ayrıca sizde catdog'un başl. müziği varmı?...

saoL

vede catgodun resimlerini upload edermisiniz?
ben ederim ayrıca güzel tanıtım
şimdiden paylaşım için teşekkürler...
Sayfa: 1 2
Referans URL